Over ons

Hallo,

Ik ben Frank De Vree, de creatieveling achter JeeCee Eclectic styling, advice and design.

Eclectic

Een persoon of ideeën, die stijl of smaak ontleent aan een breed en divers scala aan bronnen.

Styling

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest als visual merchandiser in de wereld van de mode en decoratie, was de tijd rijp om een droom te verwezelijken en heb ik uiteindelijk JeeCeeStyling opgericht.

Advice

Ook indien je alleen advies nodig hebt in verband met interieur, kleur, licht of visual merchandising kan je bij mij terecht.

Design

Het pimpen/renoveren van kleine meubelen, het ontwerpen van lichtarmaturen en kleine meubelen maar ook kunstwerken zijn een hobby en een passie die ik nu ook aanbied.

  Wat doet JeeCee eclectic styling, advice and design?

  Mensen hebben vaak moeite om een passend interieur en bijhorende sfeer te creëren. Iedereen weet wel wat hij of zij mooi vindt, maar vaak lukt het niet om van die ideeën een passend interieur te maken.

  Met heel veel enthousiasme help ik dan ook graag om bepaalde wensen en ideeën om te zetten in een concreet project inclusief het creëren van een persoonlijke sfeer.

  Als vastgoedstylist om een vastgoed ‘verkoopbaar’​ te maken haal ik elke mogelijkheid uit een woning of appartement en wordt het vastgoed volledig verkoop klaar “gerestyled”​. Op die manier tracht ik een zo breed mogelijke doelgroep te bereiken. 

  Als Visual Merchandiser voor het inrichten van winkelruimtes en etalages.

  Jouw persoonlijke adviseur met betrekking tot een ontwerp, re-styling van een interieur, kleur of verlichting afgestemd op jouw eigen wensen en ideeën.

  Een aanbod van schilderijen, kleine meubels en lichtarmaturen

  Interieur Styling

  hanger

  Visual Merchandising

  Event Styling

  Vastgoed Styling

  Neem contact op om de mogelijkheden voor persoonlijke interieurhulp te bespreken.